Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Pitkästä aikaan!

Moikka vaan,

En ees oo muistanu että mulla on blogi mitä pitäs ehkä joskus päivittääkin. Aloin tossa äsken googlaa omaa nimeäni ja sieltähän nää blogit taas nousi esiin. Hyvä muisti ihmisellä? No nyt vois sitte ihan urakalla alkaa taas päivittämään täällä ja kirjotella siitä mitä elämässä taas tapahtuu.

Olin Turussa tossa kaverin kanssa parikuukautta työharjottelee ja oli kyllä hieno kokemus. Oltiin tarkemmin sanottuna Naantalin saaristossa mutta Turkuahan sekin on eikö? Hauskaa oli ja se on pääasia. Ennenku lähettiin sinne niin irtisanoin oman kämppäni! Eli en asu enää Riksussa!

Ku tultiin sieltä takasin ni löysinkin tosi nopeesti asunnon täältä Lahdesta, missä opiskelenkin. Muutettiin yhen mun luokkalaisen Elinan kanssa tänne samaan kämppään yhdessä tossa joku 3 viikkoo sitten. Hyvin helposti meni kaikki muutot ku vuokrattiin paku ja niin pois päin. No jokatapauksessa saatiin kamatkin purettuu tosi nopeesti ja tää kämppä oli jo ihan hyvässä kunnossa seuraavana päivänä.

Muutamii juttuja meiltä puuttu silloinku tänne muutettiin ja ne oli; Keittiön pöytä, mun sänky ja elinalta puuttu kirjotuspöydän tuoli. Mutta saatiin ne tosi edullisella hinnalla ja kotiinkuljetuksella Lahden Kontti kirpparilta joka on tos jossain kilometrin päässä meistä.

Mut kivaa on ollu asuu täällä, ihan kivoi paikkoi on ollu täs kämpän lähettyvillä ja kaikkee. En malta oottaa kesää et pääsee pelaa sulkkista ja hengailee tohon lähipuistoon. Elinan kanssa on muutenki ollu tosi kiva asuu tääl et kivaa on ollu.  Myös Elinan koira ja mun kissa Julia on tullu ihan hyvin toimee keskenään ja on sillai tottunu jollai tasol jo toisiinsa.

Koulu alkaa kyllä vähän jo stressaa, ku ei oikeen tiiä miten kerkee suorittaa kaikkii kurssei et valmistuis aikataulussa. Täs on niin liian vähän aikaaa!!!! Kuukausi enää koulua ja sitte pitäs mennä työharjotteluun johonki, sen jälkeen on Lahden taitajat 2014 kilpailut missä ollaan töissä ja sen jälkeen pitäs lähtee kuukaudeksi Belgiaan töihin. Ja tässä ajassa mun pitäs saada suoritettuu 2 matikan kurssii, 1 ruotsin kurssi ja 1 äikän kurssi. Rasittavaa.

Mutta kohta on joulu jee! Rahat on loppu niinkuin aina mutta ei se mitään. Tarkotus olis nyt huomenna lähtee Riihimäkeen ja tulla jo heti sunnuntaina takaisin ku kristiina tulee pohjosesta meillä käymää ja sitte lupasin heittää sen riihimäkee ja samalla jään sinne sitte itekki viettää jouluu jne. Tiistaina ku on joulu ni käydään varmaan mummilla ja tollai.

Palaillaan siitä sitte myöhemmin lisää. Hyvii joulun odotuksii kaikille. :)

Ei kommentteja: